Skip to content

SKYSPORTS ALBANIA
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-12-25 13:52:29
JSON

Tax Registration Number: L91427019S
Administrators: Artion Vreto
Scope: Fluturime me paraglajdë, deltaplanë, avionë të lehtë, drone, ballona me ajër të nxehtë, paraglajdë me motorrë, paraglajë me motor dhe rrota (trike) solo dhe dyshe për studentë dhe turistë. Trajnime, çertifikime dhe kualifikime në fushën e fluturimeve të lira me paraglajdë, me paraglajdë me motor, me paraglajdë me motor dhe rrota, me deltaplanë, me avionë të lehtë, me drone, me ballona me ajër të nxehtë. Trajnime, kualifikime dhe shërbime në fushën e turizmit të natyrës (outdoor). Afrimi i të rinjve pranë sporteve të natyrës, shërbimeve turistike e promovuese të zonave. Ofrimi i shërbimeve turistike të të gjitha kategorive. Konceptimi, organizimi, menaxhimi e prodhimi i reklamave të fushatave, eventeve, fushatave të marketingut, marrëdhënieve me publikun, spoteve publicitare. Prodhimi i programeve televizive, ndërtimi dhe administrimi i kanaleve në mediat sociale. Organizimi i eventeve sportive, turistike, kulturore e promovuese dhe fluturime publicitare. Import-eksport i paisjeve sportive të fluturimit të të gjitha kategorive, veshjeve sportive, aksesorëve sportivë dhe materialeve në lidhje me fushën e veprimtarisë së shoqërisë. Shoqëria mund të kryejë çdo veprimtari të nevojshme e të dobishme të lejuar nga ligji për relizimin e objektit të aktivitetit të saj. Shoqëria mund të kryejë gjithashtu të gjitha operacionet tregtare, mbi pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme, që do të vlerësohen të nevojshme apo të dobishme për realizimin e objektit të shoqërisë si dhe të blejë pjesëmarrje në kapitalin themeltar të shoqërive të tjera që kanë objekt të ngjashëm apo të përafërt me të vetin. Gjithashtu, brenda kufijve të përcaktuar nga ligji mund të lëshojë garanci, letra dëmshpërblimi dhe çdo garanci tjetër reale. Në përgjithësi shoqëri mund të kryejë çdo veprimtari të nevojshme e të dobishme të lejuar nga ligji për realizimin e objektit të aktivitetit të saj.
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 28.01.2019
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.2, Rruga Zonja Çurre, Nr 27

Email address:
info@skysports.al

Telephone:
0692521086

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 24.12.2019
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A.Lala