Skip to content

K&S 2019
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-05-11 10:26:21
JSON

Tax Registration Number: L93731801F
Administrators: Thanas Ciko
Scope: Rritje dhe zënie e peshkut, tregti me pakicë dhe shumicë e peshkut, import - export i mallrave dhe materialeve të ndryshme.
Other Trade Names: K&S 2019
Legal Form: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 30.01.2019
District: Vlorë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Pezulluar
License(s): -
Legal Cases: Më datë 08.02.2019, me vendim të asamblesë së ortakëve, u pezullua përkohësisht aktiviteti i shoqërisë.
Changes
Address:

Seat:
Vlorë, Xarre, Fshati Xarre, Bashkia Konispol

Email address:
thanas.kico@gmail.com

Telephone:
0695230123

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (25.04.2019)
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : A. Lala