Skip to content

Bardhyl Haxhi
Last change(based on NBC extract ) made on: 2019-09-29 14:25:11
JSON

Tax Registration Number: L96318601O
Administrators:
Scope: Internet-kafe, kancelari, servis telefonash dhe kompjutera, shitje telefonash, kompjutera dhe aksesorë të tyre, paisje elektronike. Agjent i një subjekti financiar, jo bankë, arkëtime, pagesa dhe transferta parash.
Other Trade Names: Bardhyl Haxhi
Legal Form: Person fizik
Foundation Year: 18.01.2019
District: Korçë
Country: Shqipëri
Type of Ownership: Private
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Korçë, Bilisht, Lagjja 2, Rruga Superstrada e Devollit, Objekti nr.143.

Email address:
electronicbardhi@gmail.com

Telephone:
0696933651

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Financial Documents:
Financial Information
Transaksione Thesari 2015-2019
Worked By : A.Lala