Skip to content

AWADIN
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-14 10:20:05
JSON

Tax Registration Number: M01323018C
Administrators: Bedri Kaçeli; YASSER ALI AWADIN
Scope: Shërbime në fushën e ndërtimit (si suvatime, shtrim pllakash etj) dhe shërbime në fushën industriale.
Other Trade Names: AWADIN
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 20.01.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Egjipt
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 2
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga" Qemal Stafa", pallati 76, shkalla 1, ap. 5

Email address:
b.kaceli@gmail.com

Telephone:
0682208887

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani