Skip to content

DATA X
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-14 08:43:16
JSON

Tax Registration Number: M01323025I
Administrators: Meland Qirko
Scope: Aktivitet në fushën e tregtisë : Projektim, modelim, prodhim, implementim dhe testim software. Shitje license software dhe shërbimeve përkatëse të lidhura me to. Dhënia me qira e softwareve. Aktivitet në fushen e shërbimeve : Software si shërbim. Shërbime të adoptimit dhe përshtatjes se softwareve. Shërbime suporti dhe mirëmbajtje të teknologjisë së informacionit. Shërbime të konsulencës teknike në fushën e teknologjisë së informacionit dhe aktivitete të tjera të subjekteve private dhe publike. Shërbime trajnimi dhe edukimi në fushën e teknologjisë së informacionit.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.01.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Bulevardi Zogu I, Qendra Tregtare Tirana, Godinë shumëkateshe banimi dhe shërbimi, kati i pestë

Email address:
mqirko@yahoo.com

Telephone:
0692080708

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani