Skip to content

AUTO ENI RENTAL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-14 08:55:15
JSON

Tax Registration Number: M01323504Q
Administrators: Elton Kasa
Scope: Shërbime të dhënies me qira të mjeteve motorike, makina, motorra, fugona, autobuza, ciklomotora dhe bicikletave. Shërbime të organizimit i udhëtimeve turistike brenda dhe jashtë vendit. Shitje bileta avioni, autobuzi, treni dhe trageti në agjensi online. Shërbim të agjentit të sigurimeve. Ushtrim i veprimtarisë së transferimit të parave në emër dhe për llogari të subjektit financiar jo bankë AK-INVEST sha. Lavazh për mjetet e transportit, si edhe bar kafe. Tregtimi i makinave dhe mjeteve motorrike.
Other Trade Names: AUTO ENI RENTAL
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 16.01.2020
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri; Itali
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 3
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Zona Kadastrale 8515 e rregjistruar nga AKSH Durrës në vol 25, fq 221 në L. nr. 14, Shkozet

Email address:
elton@tuttomondotravel.com

Telephone:
0672066400

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani