Skip to content

"THE HALAL GUYS ALBANIA"
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-29 14:41:25
JSON

Tax Registration Number: M01510014D
Administrators: Bledar Xhaferri
Scope: Gatim dhe tregtim të produkteve ushqimore, të gatshme dhe gjysëm të gatshme.Import-eksport, shitblerje automjete, makine me qira.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 09.03.2020
District: Kavajë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Golem, Lagjja Kryemedhenj, Rruga Xixave, pallati nr 3, kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Statuti I Shoqerise
Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani