Skip to content

S.H PARKING
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-29 13:58:02
JSON

Tax Registration Number: M01510029E
Administrators: Ditmir Harusha
Scope: Parking makinash, dhënie dhe marrje me qira të ambienteve të ndryshme, dhënie me nënqira.
Other Trade Names: S.H PARKING
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 09.03.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.8, Rruga e ''Dibrës'', Pasuria Nr.1/16, Vol.22, Zona Kadastrale 8150.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani