Skip to content

EKA CONSULTING GROUP
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-29 13:25:26
JSON

Tax Registration Number: M01510031Q
Administrators: Emiljano Kapllani
Scope: Mbikëqyrje, Kolaudim, Projektim ne fushen e ndërtimit. Planifikim dhe Zhvillim Urban të Territorit. Hartim dhe menaxhim kontratash në projektimit, zbatim, mbikëqyrje, kolaudim ne fushen e ndërtimeve dhe fushat e tjera. Vlerësim të pasurive të luajtshme dhe të paluajtshme. Shërbim Konsulence në fushat: ekonomi, ndërtim, punëve publike, bujqësi, etj si dhe kryerja e Shërbimeve të tjera.
Other Trade Names: EKA CONSULTING GROUP
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 02.03.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga "Muhamet Gjollesha", Tirana Ring Center, Nr. 8, Kati i 5.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani