Skip to content

DYRRAH DENTAL DISTRIBUTOR
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-29 13:36:11
JSON

Tax Registration Number: M01510503S
Administrators: Ramiz Çelmanaj
Scope: Import materiale, medikamenteve dhe pajisjeve dentare, shitje me shumicë dhe pakicë të materialeve, medikamenteve, dhe pajisjeve dentare. Aktivitet për laborator dentar.
Other Trade Names: DYRRAH DENTAL DISTRIBUTOR
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 09.03.2020
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 1 000 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Rruga Deshmorët /12, nr.pasurie 6/500/ND-N34, Vol 59, faqe 33

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani