Skip to content

Saga Solutions
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-29 15:06:30
JSON

Tax Registration Number: M01511030N
Administrators: Esmeralda Kryeziu
Scope: Marketing dixhital, marketing, menaxhim i rrjeteve sociale, shërbime ndërmjetësimi, shërbime punësimi, organizim eventesh.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 06.03.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga" Andon Zako Çajupi", Ndërtesa 14, Kati 1, Apartamenti 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani