Skip to content

ONE DEAL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-29 15:01:05
JSON

Tax Registration Number: M01511033O
Administrators: Luca Miatton
Scope: Në fushën e marketingut shoqëria do të kryejë: Marrëdhënie me Publikun; Shvillim Software; Marketing; Konsulencë Kompanish; Ndërmjetësim komercial; Administrime imomobilare; Shërbime në fushën e Media Planing; Produksioneve Televizive si dhe Produksioneve të Marketingut; Shërbime dhe krijim i websajteve(faqe interneti);Reklama online dhe Offline; Logo; Spote si dhe organizim eventesh; Shërbime printimi; Publikime; Fushata Mediatike sensibilizimi si dhe cdo veprimtari të lidhur me fushën e Marrëdhënies me Publikun dhe Marketingun; Trajnime dhe Workshop; Lidhja e Marrëdhënieve me të tretë; Të negociojë me të tretë për marrëdhënie Financiare(Huamarrje dhe Huadhënie) .
Other Trade Names: ONE DEAL
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05.03.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Itali
Initial Capital: 100,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga ”Nikolla Lena ”, Njësia Bashkiake NR.7, ish supermarketi vjetër, përballë Tatimeve.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani