Skip to content

TUMBLEWEED HOLDING
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-30 15:01:11
JSON

Tax Registration Number: M01512003V
Administrators: MARJAN VEDLIN
Scope: Shërbime këshillimi në fushën e sigurimeve dhe transport detar. Shërbime të transportit ajror. Shërbime në fushën e energjisë diellore duke përfshirë, por jo duke u kufizuar me ndërtimin e centraleve diellore.
Other Trade Names: TUMBLEWEED HOLDING
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 10.03.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Slloveni
Initial Capital: 30 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.2, Rruga "Themistokli Gërmenji", Godina.'Pegaso', Kati 7, Ap. 30

Email address:
info@nemesis.si

Telephone:
+38659042859

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.06.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani