Skip to content

COVID
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-05-22 14:54:57
JSON

Tax Registration Number: M01721001K
Administrators: Arben Arapi
Scope: Tabakino dhe makina me qira.
Other Trade Names: COVID
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 07.05.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Administrative Bashkiake nr.6, Rruga "Tahir Dizdari", Godina nr. 5, kati i 1

Email address:
arapiarben22@gmail.com

Telephone:
0699729224

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani