Skip to content

ECEL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-05-22 14:28:23
JSON

Tax Registration Number: M01721014S
Administrators: Ervis Çelmeta
Scope: Projektim, montim, mirëmbajtje, riparimi i kabinave elektrike, shitje-blerje, import-eksport i paisjeve elektrike të tensionit të mesëm dhe të ulët. Montime rrufepritësish, panele elektrike, instalime elektrike dhe kabina elektriike investime në fushën e ndërtimit,infrastrukturë, shërbime dhe teknologji. Marrje, dhënie me qira apo përdorim i pasurive të paluajshme; Konsulencë, supervizion, projektim, mirëmbajtje dhe realizim i impianteve të prodhimit të energjisë elektrike.Shoqëria ka të drejtë të ushtrojë cdo lloj aktiviteti të parashikaur nga ligji në përputhje me rregullat e dispozitat në fuqi. Shoqëria do të ushtroje aktivitetin e saj në bazë të autorizimeve dhe/ose lejeve përkatëse të lëshuara nga organet kompetente të fushës.
Other Trade Names: ECEL
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 20.05.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga Bardhyl (Gogo Nushi), Pallati Nr. 18, Shkalla 5, Apartamenti 1.

Email address:
ervis_celmeta@yahoo.com

Telephone:
0682056788

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani