Skip to content

GOODMEN INVESTMENTS
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-05-22 14:18:45
JSON

Tax Registration Number: M01721015D
Administrators: Margeljan Dervishi
Scope: Import- Export i automjeteve të përdorura, shitje me pakicë i automjeteve, tregtimi i pjesëve të këmbimit, automjete me porosi. Makina me qira. Shërbime për të tretët. Import-Export i mallrave të ndryshëm. Tregti, import-eksporti, me shumicë dhe pakicë; tregtim të mallrave industriale, ushqimore, blegtorale, bujqësore, veshmbathjeve, materialeve të ndërtimit, automjeteve, makinerive, pajisjeve hidro-sanitare, mobiljeve, artikujve kozmetike, lëndëve të përpunuara e të pa përpunuara, të bimëve medicinale, të lëndës drusore, plastike, dur-aluminit, tregtim me pakicë të karburanteve dhe vajrave lubrifikante; Hapjen e bar-bufeve, restoranteve, pikave të servisit, parkim automjetesh, lavazhit, mallrave, të hoteleve, fshatrave turistike, guida turistike, moteleve si dhe agjensive për shit-blerje, dhënie me qira të pasurive të tundshme dhe të patundshme, shit-blerjet e pasurive të tundshme e të patundshme, agjensive komisionere, transport të udhëtarëve e të mallrave si Brenda vendit ashtu edhe jashtë tij. Shoqëria mund të kryejë cdo aktivitet tjetër të nevojshëm apo të dobishëm për realizimin e qëllimeve të mësipërme të shoqërisë.
Other Trade Names: GOODMEN INVESTMENTS
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.05.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Farkë, Rruga e Jaseminave, Komuna Farkë, Rezidenca "Kodra e Diellit", Apartamenti 71 Z3

Email address:
vmuca44@gmail.com

Telephone:
0696090007

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani