Skip to content

ODEON 20
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-05-22 13:03:23
JSON

Tax Registration Number: M01721019M
Administrators: Rezearta Muçeku
Scope: Ndërtim objektesh, ura, prita, ujësjellësa, kanalizime, punime mbrojtje etj. Ndërtime civile dhe ekonomike si : pallate, ndërtesa, hotele, Ndërtime Industriale, turistike, bujqësore etj., Rikonstruksion godinash civile, ekonomike dhe veshje fasadash. Prodhim gurësh dekorativ dhe inerte. Pastrim dhe gjelbërim i hapësirave publike. Rehabilitim i objekteve pas shfrytëzimit. Instalime elektrike dhe hidraulike. Ndërtim dhe mirëmbajtje rruge dhe kanalizime. Materiale ndërtimi, punime ndërtimi, hoteleri, turizëm. Ngritja dhe mbulimi i konstruksioneve të kulmeve. Punime dhe shërbime të tjera të specializuara në ndërtim. Suvatime dhe montime dyer, dritare, shkallë etj., si dhe kryerja e aktiviteteve të tjera të ngjashme me to. Punime dheu, sistemim tarracash të terreneve. Prodhim i elementeve të paranderur dhe armocementit. Tregti pajisjesh të ndryshme, materiale ndërtimi dhe mallra të import-eksport me shumicë dhe pakicë. Prodhim dhe tregtim i materialeve të nderumit si Beton, Inert etj., Admimstrimi i pasurive të paluajtshme, etj.
Other Trade Names: ODEON 20
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 12.05.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga " Rrapo Hekali", Pallati Nr. 2, Apartamenti Nr. 36.

Email address:
arbimu3@yhaoo.com

Telephone:
0692197527

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani