Skip to content

DIVINE BEATY SALON
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-16 12:56:07
JSON

Tax Registration Number: M02115008U
Administrators: Kamela Gogo; Sidorela Gega
Scope: Te shfrytezoje te gjithe' kapacitet e saj per krijimin, dhe menaxhimin e Sallonit te Bukurise qe do te trajtoje te gjithe llojet e sherbimeve te bukurise se trajtimit te fytyres, trupit thonjve, lekures, flokeve etj. Te ofroje sherbime te detajuara estetike profesionale me staf te specializuar. Te krijoje, bleje, financoje, investoje, te hyje ne marredhenie te ndryshme me te tretet, te kryeje sipermarrje dhe projekte, te ofroje sherbime dhe asistence te te gjitha llojeve personave fizike dhe juridike, perfshi sherbimet menaxhuese, konsulence, planifikuese, keshilluese, financiare, investuese, teknike, administrative. Shoqeria kryen cdo lloj veprimtarie te dobishme per arritjen e objektit te saj, duke perfshire edhe pjesmarrje ne kuota dhe aksione ne shoqeri dhe ndermarrje te tjera.
Other Trade Names: DIVINE BEATY SALON
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 07.09.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 2
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rr "Frederik Shiroka"kulla nr 3, kati përdhe.

Email address:
gsidorela7@gmail.com; kamela.gko@gmail.com

Telephone:
0682196127; 0676321679

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani