Skip to content

HORIZON STUDIO
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-16 14:13:17
JSON

Tax Registration Number: M02115501R
Administrators: Blerim Nikshiqi
Scope: Studio programimi. Sherbime IT, sherbime webmarketingu, promocione, kurse programimi e trajnime profesionale te lidhura me fushen e informatikes, kurse te ghuheve te huaja, anglisht, gjermanisht, italisht, frengjisht, greqisht.Aktivitet ne fushen e marketingut dhe konsulences, marrja e ekslusivitetit kundrejt kompanive te tjera qe duan te perdonin sherbimet e shoqerise. Zhvillimi i sherbimeve te konsulences ne fushen e teknologjise se informacionit, te networkut dhe gjthckaje qe ka te beje me boten e informatikes, burses, dhe internetit; per kete qellim shoqeria mund te procedoje me ofrimin e aksesit ne internet, me ofrimin e sherbimeve te housing e hosting, intranet, extranet, community, zhvillim software dhe aplikime multimediale. Shoqeria sipas nevojave te aktivitetit ka te drejten e ushtrimit te çdo aktiviteti te ligjshem, te lejueshem per formen e shoqerise, e cila nuk ndalohet me ligj .
Other Trade Names: HORIZON STUDIO
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 11.09.2020
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 10 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Lagjja 3, Rruga "Kristaq Rama", Zona kadastrale 8514, Godina nr.2/67

Email address:
info@horizonstudio.al

Telephone:
0698461079

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani