Skip to content

SLP HOTEL Managment Consultants
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-10-16 14:14:01
JSON

Tax Registration Number: M02215003G
Administrators: Albana Lopçi
Scope: Menaxhim dhe konstruktim ne fushen e turizmit ,hotelerise strukturave hoteliere dhe agroturizmit.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05.10.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Rruga" Vaso Pasha", nr 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.10.2020
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani