Skip to content

BMC CAPITAL
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-10-16 13:13:05
JSON

Tax Registration Number: M02215011U
Administrators: Paolo Mazzacani
Scope: Import eksporti i lendeve te para dhe produkteve te gateshme te çdo Iloji, tregti me shumice e pakice i tyre, projektimi e ndertimi i objekteve civile e industriale, projektimi, zhvillimi e menaxhimi i minierave i projekteve minerare e energjitike pjemarrja ne projkte e veprimtari industriale, aktivitete shitblerje e pasurive te patundshme, konsultime ne fushat ekonomike. tregtare, financiare, juridike, pjesmarrje ne aktivitete kulturore e artislike, zhvillimi projekteve bujqesore e mjedisore. Shoqeria do te kryeje dhe çdo operacion tjeter ekonomik e financiar, te mundshem e te ligjshem qe administratoret do ta gjykojne te nevojshme.
Other Trade Names: BMC CAPITAL
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 14.10.2020
District: Tiranë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Itali
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tiranë, Njësia Administrative Nr. 5, Rruga “Andon Zako Çajupi”, Ndërtesa Nr. 9, Hyraj Nr. 17, Apartamenti Nr. 2, 1019.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.10.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani