Skip to content

SHAHINI NDERTIM
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-10-16 13:46:22
JSON

Tax Registration Number: M02215501U
Administrators: Devi Shahini
Scope: Punime duralumini dhe druri, dyer me pakice dhe shumice. Hoteleri, bar restorant. Ndertim, rikonstruksion banesash etj te ngjashme.
Other Trade Names: SHAHINI NDERTIM
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 12.10.2020
District: Shijak
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Shijak, Rruga Partizani, Zona Kadastrale 3369, Pasuria nr. 5/65-II, Ndertese, Kati perdhe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.10.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani