Skip to content

Top Sofa
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-20 14:58:02
JSON

Tax Registration Number: M02319017A
Administrators: Eriselda Xheka
Scope: Import-eksport, tregtim me pakice dhe shumice e mobiljeve , tekstileve dhe aksesoreve per mobilje.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 18.11.2020
District: Vorë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Tirane, Vore, Autostrada Tirane- Durres, Km.14, Qendra Prestige Home, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani