Skip to content

RAMOS - 5 CONSTRUCTION
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-20 15:33:52
JSON

Tax Registration Number: M02319503N
Administrators: Eduard Hasani
Scope: Sherbime ne fushen e ndertimit si ndertim dhe rikonstruksione te objekteve sociale, kulturore dhe banesa etj. Prodhim te materialeve te ndertimit.
Other Trade Names: RAMOS - 5 CONSTRUCTION
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 13.11.2020
District: Durrës
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Durrës, Rrashbull, Xhafzotaj, Objekt me nr pasurie 5/134, zona kadastrale 2574

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani