Skip to content

DIAL.SH
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-05-22 13:51:30
JSON

Tax Registration Number: M02921201H
Administrators: Lavdimir Çabja
Scope: Tregtim të mallrave industriale elektrike dhe hidraulike. Punime të ngjashme të ndryshme. Import-eksport sipas legjislacionit shqiptar. Ndërtim dhe rikonstruksion objektesh.
Other Trade Names: DIAL.SH
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 18.05.2020
District: Elbasan
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Elbasan, Lagjja 28 Nëntori, rruga "Zogu i Parë", zona kadastrale nr.8523, pasuria nr 5/9.

Email address:
lavdimir.cabja@outlook.com

Telephone:
0692082356

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani