Skip to content

VINETEX
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-15 13:55:57
JSON

Tax Registration Number: M03314001N
Administrators: Ervis Sakollari
Scope: Ndertim objektesh civile dhe tregtare. Ndertim dhe riparim fasadash. Meretime te ndryshme te brendshme dhe te jashtme te ndertesave. Punime te ndryshme elektrike. Punime te ndryshme hidraulike. Punime te ndryshme per lyerjen e ndertesave .
Other Trade Names: VINETEX
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 02.09.2020
District: Berat
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Berat, Rruga " ISLAM VRIONI ", Ndertesa nr.72, H 2, Ap.8

Email address:
sakollariervis@gmail.com

Telephone:
0693511986

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 15.09.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani