Skip to content

R & E SERVICES
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-16 13:53:18
JSON

Tax Registration Number: M03315401T
Administrators: Marjol Çala
Scope: Tregti me pakice dhe shumice per materialeve elektrike, ndertimi, hidraulike, etj. Punime ne fushen elektrike, ndertimi, hidraulike, etj.
Other Trade Names: R & E SERVICES
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 14.09.2020
District: Fier
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fier, Lagjia " 8 Shkurti", Rruga "Mujo Ulqinaku", godina me Nr 3/79+1-54

Email address:
marioltsala@gmail.com

Telephone:
+355692704177

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani