Skip to content

BALLKAN 2020
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-14 15:14:34
JSON

Tax Registration Number: M06324002I
Administrators: Ergid Bashi
Scope: Këmbim valutor, Tregtimi me shumicë e pakicë, eksport-import të artikujve të ndryshëm bizhuterie, industrial (kancelari dhe artikuj shkollorë etj) i artikujve ushqimorë, hidrosanitare, goma makinash, material ndërtimi, elektroshtëpiake, elektrike, elektronike, mobileri, tekstile dhe konfeksione ,makineri e paisje. Hapje rrobaqepsie, prodhim e tregtim me shumicë e pakicë të konfeksioneve të ndryshme, të gatshme e gjysëm të gatshme, blerjen e lëndëve të para ndihmëse import- eksport, teknologji e paisje të konfeksioneve. Si dhe ambalazhimin dhe stampimin e tyre.
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 15.01.2020
District: Shkodër
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 12 000 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Shkodër, Lagjja Vasil Shanto, Rruga "Selaudin Bekteshi", zona kadastrale 8593 , nr pasurie 1/629-n

Email address:
ergidbashi85@gmail.com

Telephone:
0694080977

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani