Skip to content

AUTORENI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-09-15 14:06:25
JSON

Tax Registration Number: M07114201E
Administrators: Reni Ozaj
Scope: Import-Eksport dhe tregti automjetesh dhe motorash. Sherbime riparimi per te gjitha llojet e automjeteve dhe motorave. Import-Eksport dhe tregtimi me shumice dhe pakice I pjeseve te kembimit, karburanteve, lende djegese dhe produkte e nenprodukteve te tyre. Dhenie automjetesh me qira.
Other Trade Names: AUTORENI
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 08.09.2020
District: Vlorë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 600 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Vlorë, Rruga" Enver Jaho", Lagjja 24 Maji, ndertesa nr 10

Email address:
autoreni.shpk@gmail.com

Telephone:
0693488323

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 15.09.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani