Skip to content

MEGA CONSTRUCTION
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-11-20 15:41:57
JSON

Tax Registration Number: M07319203F
Administrators: Aleks Marko
Scope: Aktivitete ne fushen e ndertimit te ndertesave civile, industriale, turistike, hoteleri e te ngjashme, punime, zbatimi dhe nenkontraktor ne ndertim dhe sherbime te tjera. Eksport - import dhe tregtim me pakice te materialeve te ndertimit, elektrike, hidraulike,hidrosanitare, ushqimore dhe industriale. Bar, restorant, piceri, sherbime hoteleri dhe turistike.
Other Trade Names: MEGA CONSTRUCTION
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 17.11.2020
District: Himarë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Vlore, Himare, Dhermi,Rruga Nacionale Dhermi-Himare, Ndetesa 186, Dhermi, Bashkia Himare

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani