Skip to content

Fat & Proalb
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-02-14 13:40:41
JSON

Tax Registration Number: M07523801F
Administrators: Ervis Kau
Scope: Import-eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë të artikujve industrial, lëkurë, tekstile dhe prodhime të tyre. Prodhim dhe tregtim me shumicë e pakicë, këpucësh, faqe këpucësh, për llogari të vet dhe për të tretë. Tregtimi dhe përpunimi i veshjeve dhe rrobave të punës, për vete dhe për të tretë (fasoneri), si dhe blerje - shitje të makinerive të përpunimit e prodhimit të lëkurës, pëlhurës dhe të tekstileve. Transport brenda vendit dhe ndërkombëtar për vete dhe të tretë. Prerje, qepje e prodhim të këpucëve, çantave, rrypave apo veshjeve të lëkurës. Tregëti me shumicë dhe me pakicë edhe on-line , prodhimin , importimin dhe eksportimin , shpërndarjen me dhe/ose pa magazinë , si kombëtare dhe ndërkombëtare, edhe me marrjen e mandateve të perfaqësisë me dhe/ose pa magazinë, te artikujve ushqimore, të veshmbathjeve të cfarëdo lloj përbërje dhe vlere, përfshirë bluze dhe këmisheri të jashtme, aksesorë për veshje të cfarëdo lloj materiali, këpucë, veshmbathje lëkure, copa të cfarëdo lloj materiali, fije dhe aksesorë rrobaqepësie, paisje dhe artikuj sportive, parfume, kosmetike, bizhuteri, artikuj për dhurata, kancelari, produkte tekstile të cfarëdo lloji dhe materiali përfshirë ato të arredimit të shtëpive dhe per kujdesin e higjenën personale apo të kafshëve. Shoqëria mundet gjithashtu të përftojë dhe marri shpërndarjen me franchising, pra të ketë të drejtë të shpërndajë markat e saj eventuale dhe dijen dhe eksperiencën e saj (knoë-hoë) në franchising, të bëjë cfarëdo lloj aktiviteti të përshtatshëm dhe të lidhur me çfarë është përmendur me lart brenda limiteve ligjore. Mundet të blejë ose marrë me qera dhe mund të marrë përsipër në mënyrë direkte ose indirekte interesat dhe pjesmarrjet në shoqëri te tjera me objekt të ngjashëm.
Other Trade Names: Fat & Proalb
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 06.01.2020
District: Mallakastër
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 2
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Fier, Ballsh, Rruga Ballsh-Aranitas, Zona Kadastrale 3192, Nr Pasurie 83/5

Email address:
fat.proalb.shkp@gmail.com

Telephone:
0692989827

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani