Skip to content

SONA- TUCI
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-29 14:25:08
JSON

Tax Registration Number: M07710501U
Administrators: Majlinda Preçi
Scope: Tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm kryesisht pije dhe ushqimore, import dhe export të mallrave të ndryshëm , ushtrim aktiviteti të licensuar për Magazinim.
Other Trade Names: SONA - TUCI SHPK
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 03.03.2020
District: Lezhë
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Femër
Assets: Lezhë, Shëngjin, Ishull- Lezhë, ATP IVECO FIAT me targë; AA 269GX
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Lezhë, Shëngjin Ishull- Lezhë, Lagjja SMT, Rruga "Vëllezërit Coku", Njësi në zonën kadastrale nr.1986, numri i pasurisë 359/623

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Financial Documents: Akti I Themelimit te Shoqerise
Financial Information
Worked By : L.Kanani