Skip to content

OLVESA TRAVEL Shpk
Last change(based on NBC extract ) made on: 2020-06-30 13:45:52
JSON

Tax Registration Number: M08912201U
Administrators: Arian Cullufe
Scope: Transport ndërkombëtar udhëtarësh dhe bagazhesh. Shërbime të rastit turistike. Shërbime të ndryshme që lidhen me transportin si brenda dhe jashtë vendit.
Other Trade Names: OLVESA TRAVEL
Legal Form: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Foundation Year: 05.03.2020
District: Përmet
Country: Shqipëri
Capital Origin: Shqipëri
Initial Capital: 100 000,00
Shares: 1
Type of Ownership: Private
Number of Administrators: 1
Male/Female: Mashkull
Assets: Gjirokastër, Përmet, Automjeti tip Autobuz,marka Scania me targa AA 391 LE; Gjirokastër, Përmet, Automjeti tip Autobuz,marka Scania me targa AA 613 KM; Gjirokastër, Përmet, Automjeti tip Autobuz,marka Scania me targa AA 002 LX; Gjirokastër, Përmet, Automjeti tip Autobuz,marka Mercedes-Benz me targa AA 222 VY.
Status: Aktiv
License(s): -
Changes
Address:

Seat:
Gjirokastër, Përmet, Lagjja Partizani, shëtitorja" Sami Frashëri", banesë private nr. 5 pranë kopshtit nr. 2.

Email address:
cullufearian@yahoo.com

Telephone:
0692452610

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.06.2020
Statuti I Shoqerise
Financial Documents:
Financial Information
Worked By : L.Kanani