Skip to content

"RO -AL"

JSON

NIPT: J61811001M
Administrator: Robert Kaso
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari në fushën e tregtimit të mobilieve te ndryshme, tregtim i artikujve të ndryshëm të konsumit te gjere, industriale, ushqimore, lëndë të pare, materiale, pajisje e makineri të llojeve të ndryshme si pjesë këmbimi për to, karburante dhe lubrifikante me shumicë e pakicë, import eksport veprimtari tregtare në fushën e ushqimit, bar bufe, restorant dhe hoteleri, turizëm, grumbullim, përpunim dhe Tregtim të produkteve bujqësore blegtorale bime medicinale transport të udhëtarëve dhe të mallrave, veprimtari ndërtuese te objekteve të ndryshme, zyra për kambizëm valutor etj. Agjenci imobiliare, shitje, blerje qira, ndërmjetësim për te gjitha format e pronës, të luajtshme dhe të paluajtshme, ne cilëndo forme qofte ajo dhe brenda hapësirave ligjore. Konsulencë marketingu tregtare, teknike. Operacione tregtare dhe komisionarë për llogari të personave fizike dhe juridike, vendas e të huaj. Investime në fushën e ndërtimeve dhe Ndërtime. Import-eksport të materialeve, të lëndëve te ndërtimit, makineri e pajisje, mallra të ndryshëm ushqimore, industriale etj. si dhe shërbime të ndryshme agjencish. Prodhim dhe riparim varkash, jahte, skafe.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23.01.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 267 000 000,00
Numri i pjesëve: 267 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
III.1.C - Leje Mjedisi e tipit A
Çështje Ligjore: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Kashar KM.8 AUTOSTRADA Tiranë-Durrës

Adresa:
VORE , Piramida -Vore

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 791 889,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 474 965,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 211 744,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 7 465 487,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:125 991 793,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 105 563 389,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015