Skip to content

EURODENTA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-22 11:06:35
JSON

NIPT: J61826144H
Administrator: Kujtim Lauka
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport të materialeve dentare, pajisjeve mjekësore, pajisjeve stomatologjike dhe laboratorike, barnave farmaceutike dhe të gjithë materialeve mjekësore për tregti me shumicë dhe pakicë.
Emërtime të tjera Tregtare: EURODENTA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 22.07.1994
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 101 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.B - Tregtimi me shumicë i barnave
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia bashkiake nr 2, rruga Hoxha Tahsim, shk 1, kati 2, ap 41, zona kadastrale 8150, nr pasurie 5/577-N-41

Adresa:
Durres Durres DURRES Rruga Aleksander Goga, prane 2 Muzeut te Deshmoreve. Durres Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr.2, Rruga Hoxha Tahsini, Pallati Vjero, Kati 2.

Adresa Email:
info@eurodenta-albania.com

Telefoni:
42254161

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 8 403 916,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 9 941 074,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 665 457,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 769 510,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 674 579,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:135 744 477,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:156 334 074,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 105 907 352,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016