Skip to content

BAHAS

JSON

NIPT: J61827083D
Administrator: Bashkim Hasmuça
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësore dhe restaurime të ndryshme. Rikonstruksion dhe mirëmbajtje të ndryshme godinash civile e industriale, veshje fasadash. Ndërtim banese me skelet mbi 8 kate. Ndërtim rruge, autostrada, mbikalime, hekurudha, tramvaj, metro, pista aeroportuale etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23.08.1993
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë SHKOZE(PRANE CERDHES)

Adresa:
Tiranë, Automjet tip JCB, Fadrome me targa TR 7781 L Vlorë, Bashkia Vlorë (Rikonstruksioni i Bashkise Vlorë) Tiranë Tiranë Tiranë Kamion TR 5154 L

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 15 696 712,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 24 450 387,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 20 435 936,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 307 129,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:96 886 066,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 300 871 006,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015