Skip to content

COMFORT

JSON

NIPT: J61901194M
Administrator: Rezart Stërmasi
Objekti i Veprimtarisë: Importi, eksporti, tregtimi i materialeve/pajisjeve dhe Projektimi, Instalimi. Mirëmbajtja e sistemeve / Impianteve Teknologjike, mekanike dhe Elektrike apo të tjera ne Shërbim të tyre për përdorim Civil, mjekësor, Ushtarak apo Industrial: Hidraulike, ujësjellës, ventilimi, ngrohja, Kondicionimi, mbrojtja ndaj zjarrit, Hidrosanitare dhe Shkarkime, trajtim dhe shpërndarjen e ujit; prodhimi - shpërndarja me bombola ose tubacione e ajrit, gazeve djegës, frigoriferike, gazeve teknike për përdorim spitalor dhe/apo Industrial; Elektrike dhe Elektronike, speciale, te Automatizimit dhe transmetimit të të dhënave, tVCC etj. përfshihen pa u kufizuar, punimet e ndërtimit dhe/apo rikonstruksionit, sistemet e ndriçimit, sistemet e vaditjes/ ujitjes së fushave sportive dhe stadiumeve, pishinave, saunave, hidromasazheve etj.;
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.07.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 44 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Hoxha Tahsin,Pallati numer 79,kati perdhe,prane farmacise numer 5.

Adresa:
Tiranë, Kamionçine me tagra TR 3982 K Tiranë, Furgon me targa AA 073 BX Tiranë Kashar KASHAR Lagjja Yzberisht, Rruga 3 Deshmoret, Pallati E 88, C, Kati 1, Magazine

Adresa Email:
info@comfort-albania.com

Telefoni:
0682053311

Faqja Web:
www.comfort-albania.com

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 901 090,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 025 659,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 442 268,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 10 576 975,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:60 178 775,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 74 869 938,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015