Skip to content

ELEKTROINVEST

JSON

NIPT: J62103004A
Administrator: Jani Teta
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport, tregti me shumicë e pakicë të artikujve industrial dhe ushqimor, bujqësor dhe blegtoral, artikuj elektrik dhe hidraulik, hidrosanitare, materiale lëndë Ndërtimi, pjesë këmbimi, karburante dhe lubrifikante, bime medicinale, mobilieri, artikuj kozmetike, duhan cigare, bar, restorant, servis automjetesh, komisionari, konsulencë teknike, kryerje të aktivitetit prodhues bazuar në lëndë te pare të vendit dhe të importit, ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësore dhe kompletimi dhe instalimet e nevojshme për to, instalimi i impianteve dhe makinerive ngritëse transportuese, mirëmbajtje e punime shërbimi te zakonshme të sistemit komunal, ndërtim impiante elektrik, telefonik, radiotelevizioni dhe mirëmbajtja e tyre, ndërtim impiante ashensorësh. Prodhim transformatorësh. Importi, eksporti, tregtimi dhe shpërndarja e pajisjeve elektrike. Prodhimi i transformatorëve dhe elektromotorëve. Riparimi i transformatorëve dhe elektromotorëve. Diagnostikimi, riparimi dhe mirëmbajtja e të gjithë tipave të impianteve elektrike.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.06.1995
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 73 534 000,00
Numri i pjesëve: 73 534
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë KavajëS (BRENDA FAB QELQIT)

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 553 054,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 064 884,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 427 431,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 163 512,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:15 315 841,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 720 501,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015