Skip to content

VASAA 

JSON

NIPT: J62903470T
Administrator: Aleksandër Vasili
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport të mallrave industriale të llojeve të ndryshme, pjesë ndërrimi për makineri e pajisje, lëndë të para industriale kimike dhe tregtimin e tyre me shumicë dhe pakicë, projektim dhe zbatim të rrjetave dhe kabinave shpërndarëse elektrike të TU dhe të mesëm, impianteve dhe sistemeve të alarmit, citofonisë, ndriçimit, kondicionimit, aparaturave të ndryshme elektrike dhe mirëmbajtja e tyre, tregtim materialesh elektrike dhe sipërmarrje. Import eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë të pajisjeve elektronike, telekomunikacionit, It, hidraulike, vegla pune, industrial, kulturore, sportiv, impiante të ndryshme industriale, bujqësore, kimikate, pajisje të karakterit publik, industrial, kulturor, sportiv, impiante të ndryshme kondicionimi ngrohje ftohje, mjete bujqësore, lëndë drusore. Tregtim të automjeteve me goma me zinxhirë të tipave të ndryshme, pjesë këmbimi të automjeteve të ndryshme, vajra lubrifikant. Tregtim të automjeteve me goma me zinxhirë të tipave të ndryshme, pjesë këmbimi të automjeteve të ndryshme, vajra lubrifikant. Tregtim të pajisjeve, transformatorëve, elektromotorëve, elektropompave, riparim dhe servise të pajisjeve hidroteknike, transformator, elektromotor, motor, elektropompa. Tregtim të 2 pajisjeve elektoshtëpiake. Ndërtim objektesh, punime ndërtimore, mirëmbajtje objektesh, lyerje, suvatim, punime gipsi, materiale inerte. Import eksport litar çeliku. Mirëmbajtje, riparime, rinovime në fushën e automatikes, industriale për elektrovinxha portuale. Materiale të ndryshme për ujësjellës. Riparime shërbime për produkte të IT-s etj.
Emërtime të tjera Tregtare: VASAA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30.12.1995
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 7 100 000,00
Numri i pjesëve: 7 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë, Automjeti me targë AA 751 CU Tiranë, Automjeti me targë TR 0858 L Tiranë, Automjeti me targë AA 368 LA, Tiranë Automjeti me targë AA 829 FU
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER L. KRYENGRITJA E FIERIT

Adresa:
Tiranë Rruga Arkitekt Kasemi, Pallati Nr. 261. Tiranë Bulevardi Bajram Curri, Pallati Amfora Tiranë Kashar Mëzez Mëzez, godine 1-katëshe prane Petcor International.

Telefoni:
042262112, 0682050712

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 570 101,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 244 121,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -1 689 821,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 500 502,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:52 595 271,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 63 481 269,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015