Skip to content

KORSEL SHPK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-08-30 12:36:36
JSON

NIPT: J64104124G
Administrator: Maksim Fejzulla
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari në fushën e ndërtimit të objekteve civile, rikonstruksione të godinave, veprave të artit, pastrim të mjediseve urbane, punime në sipërfaqe të gjelbërta, shërbime funerale dhe dekori, dezinfektim, Dezinsektim, Deratizim. Përpunim të mbetjeve urbane në fushat e grumbullimit. Import eksport me shumicë dhe pakicë të te produkteve industriale, kinkalerike, konfeksione, materialeve të ndërtimit, të produkteve metalike, pllakave, dyerve, dritareve, materialeve duralumini, transport i udhëtarëve brenda dhe jashtë vendit. Ripopullim dhe peshkim në ujembledhesa. Prodhim dhe tregtim vere. Vlerësim i ndikimit dhe impakti në mjedis, auditim dhe ekspertize mjedisore, studim, projektim dhe zbatim të projekteve mjedisore.
Emërtime të tjera Tregtare: KORSEL SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26.02.1996
Rrethi: Korçe
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 171 600 000,00
Numri i pjesëve: 171 600
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
III.2.B - Veprimtaritë e tjera profesionale lidhur me ndikimin në mjedis
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
III.7.A - Shërbime të ekspertizës dhe/ose profesionale lidhur me pyje dhe/ose kullota
II.8.A - Shërbime ekspertize higjeno-shëndetësore
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KORCE Objekt Privat, Bulevardi Fan. S. Noli, Perballe Supermarket " Elisabet"

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njësia Bashkiake Nr.11, Rruga Pandi Dardha, Godina Nr.1, Hyrja 1 Vlore Sarande SARANDE Lagjja Nr.6, Prane Karburant Islamaj, Sarande. Tirane Tirane TIRANE Rruga e Durresit, Pallati 144/1, Tirane. Korce Maliq MALIQ Lagjja Nr.3, Maliq.

Adresa Email:
korsel.shpk@yahoo.com

Telefoni:
082255000 0692030327

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 50 017 747,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 104 262 480,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 98 607 755,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 37 160 182,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 43 906 947,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 45 035 226,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:239 419 432,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:281 694 422,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:296 195 642,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 242 454 703,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017