Skip to content

ISLAMAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-03-20 13:47:25
JSON

NIPT: J64505810D
Administrator: Krenar Islamaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumice dhe pakice te artikujve industriale, bujqesore, blegtoral, ushqimore, materiale ndertimi, artikuj prej druri, makine dhe makineri, pjese kembimi per to, import eksport ne teresi te tyre.tregtimi me shumice e pakice te karburanteve dhe lubrifikanteve, import eksport ne teresi si dhe transport per llogari te shoqerise dhe te treteve
Emërtime të tjera Tregtare: ISLAMAJ
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.02.1995
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 49 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.2 - Transport rrugor ndërkombëtar mallrash për të tretë e me qira
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlore, Sarande, Gjashte

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 995 830,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 876 084,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 718 442,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 809 493,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 115 434,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:82 926 692,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:118 595 907,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 123 401 345,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016