Skip to content

SERDADO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: J67902524E
Administrator: Toli Mëhilli
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, përpunim, shitblerje të lendes drusore. Veprimtari ndërtimore(material ndërtimor), materiale hidroteknike. Tregtim të artikujve industrial, ushqimor, elektroshtepiake, bujqësor(drithë buke), bime medicinale, veprimtari komisionere. Tregtim mjete transporti, pjese këmbimi për autovetura, makineri të renda, goma etj. material rikupero me pakice e shumice dhe riparim automjetesh. Import-eksport i këtyre produkteve. Si dhe çdo aktivitet të lejuar me ligj.
Emërtime të tjera Tregtare: SERDADO
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 27.01.1995
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
SHENGJIN Banese 1-Kateshe,Superstrada Lezhe -Tirane, km2

Adresa Email:
Ser_dado@yahoo.com

Telefoni:
682073777

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 412 343,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 076 505,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -106 784,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 319 033,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 760 247,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:17 788 125,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:13 813 311,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 14 101 528,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016