Skip to content

ANADA

JSON

NIPT: J71916003L
Administrator: Aleksander Poro, Filloreta Hajnaj
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime dhe projektime, ndërtime civile dhe ekonomike, instalime elektrike, punime me linjat e tensionit të ulet dhe të tensionit të lartë, ujësjellës, kanalizime, vepra kullimi, ujitje toke e impiante vaditëse, hidraulike, rikonstruksione godinash civile dhe ekonomike, prodhime materiale ndërtimi. Shitje brenda dhe jashtë vendit, tregtim të lëndëve të para, makina e pajisjeve dhe vegla pune. Rikonstruksion i godinave të stacioneve të pompimit dhe basenit.
Emërtime të tjera Tregtare: ANADA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.06.1997
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull, Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Myslym Shyri, Blloku 1, Shkalla 10, Apartamenti 168/1, Kati 5

Telefoni:
673044627

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 8 324 163,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 821 336,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 889 503,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 999 576,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:21 223 191,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 19 476 625,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015