Skip to content

A R B L E V

JSON

NIPT: J72510467A
Administrator: Bledar Koliçi
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, me shumicë e pakicë të mallrave. Tregtim pjesë këmbimi dhe aksesorë për automjete, mjete të rënda me rrota e të dhëmbëzuara që përdoren për lëvizje dheu, ngritje e punime speciale, anije, mjete transportuese e ngarkuese që përdoren në porte detare, hidroforë e stacione pompimi, makineri e pajisje që përdoren në miniera e në nxjerrjen e naftës, pajisje elektrike e elektronike, tregtim artikuj të ndryshëm industriale si: instrumente e vegla pune, kushineta, elektroda, artikuj prej çeliku, gize, bakri, alumini, si tubo, llamarina, profile përcjellës artikuj prej kauçuku e P. V. C, artikuj të gomuar si goma, rripa, permistop, kimikate, karbit, bentonit, rërë kuarcore, solucione antikorozive.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25.11.1997
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 14 690 000,00
Numri i pjesëve: 14 690
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjja Afrim i Ri, Rruga e Semanit( ish S. M. T)

Adresa:
Tiranë Rruga e Kavajës, Pallati 158 Tiranë, Njesia Bashkiake nr.7, Rruga Ylbere Bylykbashi, pallati 13, shkalla 2, kati 1, apartamenti 51 (magazine)

Telefoni:
0682024134; 0682084167

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 139 751,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 857 254,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 425 272,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 298 531,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:32 781 249,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 30 464 770,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015