Skip to content

ERALD

JSON

NIPT: J74517205P
Administrator: Arta Ulliri
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim artikujsh të ndryshëm ushqimor e industrial, import export. Prodhim dhe tregtim artikuj prej druri dhe me konstruksion metalik etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ERALD
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.10.1997
Rrethi: Fushe Kruje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 35 900 000,00
Numri i pjesëve: 35 900
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Durres Nikel QEREKE Furgon tip Mercedes Benz me targe AA 538 OO Durres Nikel QEREKE Kamion tip Benz me targe AA 429 KF Durres Nikel QEREKE 2 Kamion tip Benz KR 7081 A Durres Nikel QEREKE Rruga nacionale Tirane - Fushe - Kruje, km.13, ndertese private, 1 kateshe, zona kadastrale nr. 3096, me numer pasurie 97/30 Durres Nikel QEREKE Kamion tip Benz AA 961 HU Durres Nikel QEREKE Kamion tip Daimler Chrysler me targe AA 723 OO Durres Nikel QEREKE Nikel,Fshati Qereke, ndertese private 1 kateshe,magazine, zona kadastrale 3096, me nr.pasurie 88/3.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Nikel,Qereke, rruga Nacionale Tirane – Fushe Kruje,km 13,ndertese private 1 kateshe, zona kadastrale 3096, me nr.pasurie 97/30.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 908 635,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 10 665 217,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 354 353,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 650 792,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:195 058 468,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 311 183 101,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015