Skip to content

FLONDI KONSTRUKSION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-11-14 10:43:22
JSON

NIPT: J74818819M
Administrator: Dhimosten Lako
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë e pakicë të materialeve të ndërtimit, import-eksport të të gjithë artikujve, transport mallrash, ndërtim objekteve civile industriale turistike
Emërtime të tjera Tregtare: FLONDI- KONSTRUKSION
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25.02.1998
Rrethi: Sarandë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Nr. 1, Sarandë, Vlorë

Telefoni:
692060518

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 160 351,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 414 109,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 922 525,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 837 182,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 8 284 923,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 16 252 824,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 15 697 732,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 10 459 721,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 16 433 355,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 2 053 069,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2006: 8 780 382,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:17 394 681,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:22 243 721,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 54 820 469,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 12 960 538,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 87 120 441,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 177 130 231,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 175 999 186,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 139 404 018,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 153 402 714,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 135 720 447,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2006: 125 303 647,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016