Skip to content

ALB - KONSTRUKSION
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: J76705049N
Administrator: Ejell Radohina
Objekti i Veprimtarisë: Ndërtime civile, industriale, punime restaurimi, prodhim dhe tregtim i materialeve të ndërtimit, punime hidraulike.
Emërtime të tjera Tregtare: ALB - KONSTRUKSION
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.05.1994
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 38 909 281,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Shkoder Shkoder SHKODER Renault targa AA 641 KJ Shkoder POSTRIBE MES SH 8741 E, Kamion, ngjyre e bardhe Shkoder POSTRIBE MES SH 6607 E, Kamion, ngjyre e verdhe+gri Shkoder POSTRIBE MES SH 7342 D, RTV, ngjyre e verdhe Shkoder POSTRIBE MES SH 3267 E, Kamion, ngjyre e kuqe Shkoder POSTRIBE MES AA 349 KR, Kamion, ngjyre e bardhe Shkoder POSTRIBE MES AA 713 FO, Autoveture Ford, ngjyre gr
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: V.1 - Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me zhvillim e territorit dhe/ose ndërtimin
III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
IV.1.B.2 - Leje Shfrytëzimi
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
POSTRIBE MES Rruga Nacionale Mes-Shkoder, godine 1-kateshe, nr pasurie 1/1, zona kadastrale 1545

Telefoni:
682043741

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 372 126,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 8 630 783,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 038 887,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 6 149 489,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 4 800 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:441 897 310,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:131 808 713,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 60 244 464,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016