Skip to content

IMAG

JSON

NIPT: J82816208R
Administrator: Agim Ago
Objekti i Veprimtarisë: Objekti i aktivitetit ndërtim të objekteve të ndryshme civile, punime restaurimi, vepra të ndryshme ndërtimi. Tregtim artikujsh ushqimor, industrial, materiale ndërtimi me shumicë e pakicë import-eksport. Përpunim dhe tregtim të duraluminit, xhamit dhe drurit.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27.04.1998
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
ELBASAN Lagjja Luigj Gurakuqi, bulevardi Qemal Stafa, hotel "SKAMPA", kati 4, zyra nr.403.

Telefoni:
0684032988

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 751 578,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 584 773,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 191 864,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 886 483,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:25 643 765,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 42 513 201,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015