Skip to content

SINANI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-25 16:25:47
JSON

NIPT: J86902812W
Administrator: Ardian Sinani
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi i karburanteve e vajrave lubrifikante, gazit, pjesëve të këmbimit, pike shitje me distributore me pakice. Tregtim i artikujve të ndryshëm industriale, ushqimore, import- eksport. transport mallrash për vete dhe të trete brenda dhe jashtë vendit. Hapje dhe shfrytëzim bare, restorantesh, hotele, etj në fushën e shërbimeve.
Emërtime të tjera Tregtare: SINANI
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 20.04.1995
Rrethi: Gramsh
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 38 868 157,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
PISHAJ Lagja"Pishaj"Rruga Nacionale Gramsh-Elbasan,ndertese private nr 77/21,zona kadastrale nr 2967,marka IVECO Targa 289AU.

Adresa:
Elbasan Pishaj KOCAJ Fshati koçaj, rruga nacionale gramsh-Kodovjat, ndrtese private, zona kadastrale nr.2167 nr. pasurie 68/8

Telefoni:
692085991

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 12 276 198,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 12 274 575,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 544 819,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 398 952,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 353 751,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:128 822 987,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:151 931 865,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 120 490 376,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016