Skip to content

LENI-ING 

JSON

NIPT: J88730334W
Administrator: Nikoll Paluca
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime konsulencë në fushën e studimit dhe projektimit të punimeve të ndërtimit: Projektime e studime urbanistike e plan-vendosje objektesh; projekte ndërtesash të ndryshme dhe strukturat përkatëse dhe sistemimet e tyre; projekte rrugësh dhe veprash arti; projekte hidroteknike: ujësjellës e kanalizime ; projekte instalimesh etj. Shërbime konsulencë në mbikëqyrjen (supervizion) dhe kolaudimin e punimeve civile të ndërtimit. Shërbime ekspertize lidhur me ndikimin në mjedis. Vlerësime dhe monitorime mjedisore të shoqëruara me testimet përkatëse laboratorike, me Laboratorin e testimit të Gazeve në mjedis - L. T. G. M. L. T. G. M është pjesë e studios LENI-ING. Vend-ndodhja e Laboratorit L. T. G. M është në tiranë.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 19.02.1998
Rrethi: Pukë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.2.A - Veprimtaritë e ekspertizës lidhur me ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Pukë Rruga "Rexhep Teni", Lagjja e poshtme, Blloku Nr.3, Ndertesa Nr.46/1

Adresa:
Tiranë, Rruga " Urani Pano ", Pallati 12 katësh, Kati i II, prapa " Veve Center "

Telefoni:
042253157

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 857 123,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 424 022,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 674 151,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 546 166,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 980 475,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 10 491 452,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015